Executive Search staat bij Waterman & Partners voor het actief zoeken en benaderen van hooggekwalificeerde kandidaten voor een vacante positie bij onze opdrachtgever

Samen met de opdrachtgever brengen we allereerst het gewenste profiel van de kandidaat in kaart. De bundeling van de specifieke marktkennis van de opdrachtgever en onze Executive Search ervaring stelt ons in staat om doelgericht en discreet kandidaten te gaan benaderen.

Wij vinden kandidaten via ons uitgebreide netwerk. We beschikken over een eigen database van kandidaten en intermediairs en komen via deze kanalen in contact met het juiste toptalent.

Wij benaderen deze personen vervolgens rechtstreeks. Het kan zijn dat een kandidaat niet actief op zoek is naar een andere functie. Uiteraard gaan we daar heel discreet mee om. Als een kandidaat wel geïnteresseerd is, bespreken wij in een persoonlijk onderhoud of en in hoeverre de functie past bij opleiding, ervaring, competenties en het ambitieniveau van de kandidaat.

Op grond van een of meer gesprekken bepaalt Waterman & Partners uiteindelijk welke kandidaten aan de opdrachtgever worden voorgesteld.

Algemene Voorwaarden