Na een studie rechten in Leiden, via een loopbaan bij een gerenommeerde internationale Executive Search organisatie, begon Andrea Waterman in 2007 haar eigen onderneming Waterman & Partners. Executive Search en Recruitment staan centraal.

Andrea Waterman weet feilloos de juiste combinaties te maken door ook tussen de regels door naar mensen te luisteren en te kijken. Andrea: "Er wordt vaak meer gezegd dan er verteld wordt. De kunst is dat op de juiste manier te vertalen."

Andrea: "Zoeken en verbinden, is de rode draad in ons werk. Als je in het enorme aanbod van werkgevers en werknemers net die juiste match weet te maken, is dat prachtig om te doen, iedere keer weer. Oprechte interesse speelt bij ons een allesbeslissende rol. Wij begrijpen wat u zoekt, erkennen dat en doen er vervolgens iets mee."

Waterman & Partners richt zich op het invullen van management-, directie-, en specialistische functies. Door de research naar kandidaten zelf uit te voeren, kunnen wij snel de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers traceren.