Angelique Klar, Hospitality & Leisure (B2B and B2C) consultant and (interim) management:
"Ik heb Andrea voor het eerst gecontacteerd tijdens mijn periode in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Binnen een krappe arbeidsmarkt bleek het moeilijk om specifieke experts aan te trekken voor verschillende onderdelen binnen de organisatie. Traditionele kanalen leverden veel kandidaten op, maar de juiste match was onvindbaar. Tijd dus voor een andere aanpak.
Ik vond het wel lastig om een goede headhunter te selecteren, want er is erg veel aanbod. Mijn keus viel op Andrea omdat zij ook een collega-directeur goed had geholpen.
Tijdens het wervingstraject bleek dat haar pro actieve houding en praktische aanpak kandidaten opleverde die wij zelf tot dan niet konden bereiken. Ze is nuchter, zakelijk en respectvol in haar aanpak. Geen langdurige trajecten, maar iemand die ten behoeve van de klant haar netwerk gebruikt en optimaliseert. Ze kijkt niet alleen naar de zakelijke match, maar ook of partijen als mens bij elkaar passen; hetgeen een basis is voor het creŽren van top teams binnen een bedrijf.
Gezien mijn positieve ervaring heb ik onlangs Andrea weer benaderd om mij te helpen bij het vinden van een missend menselijk puzzelstuk binnen de Evenementenhal. Ik ben zeker, dat zij ook deze keer een goede match zal realiseren.
Iedereen die worstelt met een wervingsprobleem adviseer ik daarom Andrea in te schakelen."